(+45) 9735 4011 Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 / Fredag: 7.30 - 14.00 Bækgårdsvej 35A, 6900 Skjern

Service af biler

Service af alle bilmærker

Hos Skjern Autoservice udfører vi servicering af mange forskellige biltyper. Vi varetager blandt andet reparation af nye biler indenfor garantiperioden og udfører desuden også gerne løbende service på nye såvel som ældre biler fra ethvert mærke.

Det lovpligtige serviceeftersyn har vi udført på rigtig mange biltyper, og vi er naturligvis også meget gerne behjælpelige med at udføre servicering af netop din bil.

 

Stor erfaring indenfor service af biler

Med over 25 års erfaring har vi hos Skjern Autoservice de fornødne kompetencer, der skal til for at udføre grundig service af biler – også din.

Vi har i tidens løb udført servicering af rigtig mange forskellige biltyper fra en lang række forskellige mærker – altid med fokus på kvaliteten af det udførte arbejde, så resultatet bliver så godt som mulig.

 

Kontakt os for yderligere information

Såfremt du ønsker at høre mere omkring servicering af din bil hos Skjern Autoservice, er du naturligvis altid hjertelig velkommen til at gribe telefonen og give os et kald, hvis du ønsker at bestille en tid til servicering af din bil, eller hvis du har spørgsmål. Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at udføre serveringen af din bil.

Ring i dag på telefon 97 35 40 11 og hør nærmere.