(+45) 9735 4011 Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 / Fredag: 7.30 - 14.00 Bækgårdsvej 35A, 6900 Skjern

Forsikringsskader

Du bestemmer selv hvem der laver dine forsikringsskader

Skjern Autoservice tager gerne hånd om forsikringsskader. Vi har i tidens løb hjulpet en lang række mennesker med reparationen af deres bil i forbindelse med forsikringsskader. Hvis man eksempelvis har været involveret i et mindre trafikuheld eller lignende, som har gjort, at ens bil har fået en større eller mindre skade, kan Skjern Autoservice hjælpe med at tage hånd om skaden.

 

Stor erfaring indenfor forsikringsskader

Når du vælger at anvende Skjern Autoservice til at varetage reparationsarbejdet ved forsikringsskader, så kan du roligt regne med, at du vil få lavet et solidt og veludført stykke arbejde.

Vi har stor erfaring indenfor forsikringsskader, og det er med til at sikre dig et godt resultat, når du overlader reparationsarbejdet til os.

 

Kvalitet og service i top

Et højt serviceniveau samt kvalitet ved samtlige reparationer er to meget væsentlige kerneværdier, der vægtes højt hos Skjern Autoservice. Vi går ikke på kompromis med det udførte arbejde, og vi sørger altid for, at skaderne på din bil vil blive udbedret indenfor den aftalte tidshorisont.

Du kan altså med andre ord forvente en god og veludført reparation af din bil indenfor den aftalte tidshorisont, når du lader os om at varetage reparationsarbejdet for dig.

 

Ring og hør mere

Såfremt du godt kunne tænke dig at høre mere omkring reparation af forsikringsskader, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer naturligvis gerne på alle spørgsmål, og hvis du ønsker at bestille en tid til reparation af din bil, har du naturligvis også mulighed for dette.

Vi kan fanges på telefon 97 35 40 11.