(+45) 9735 4011 Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 / Fredag: 7.30 - 14.00 Bækgårdsvej 35A, 6900 Skjern

Fejlfinding og diagnosetest

Systemfejlfinding og diagnosetest

Vi kan hos Skjern Autoservice være behjælpelige med at udføre fejlfinding samt diagnosticering af din bil. Vi udfører test og finder frem til de eventuelle fejl, der måtte være på netop din bil.

 

Fejlfinding og diagnosetest af alle typer af biler

Skjern Autoservice har i tidens løb lavet diagnosetest og fejlfinding på en lang række forskellige typer af biler, og vi er selvfølgelig også i stand til at lave diagnosetest samt fejlfinding på netop din bil.

Uanset biltype og bilmærke er vi gerne behjælpelige med at lave fejlfinding og diagnosticering af din bil.

 

Mange års erfaring

Når du vælger at overlade arbejdet til Skjern Autoservice kan du roligt regne med, at du vil få lavet et ordentligt og gedigent stykke arbejde. Vi har mange års erfaring indenfor vort fag, og du kan derfor også roligt regne med, at du vil få et godt stykke arbejde lavet af dygtige fagfolk med stort kendskab til deres fag.

Det er en tryghed for dig som kunde, da du derved kan være stensikker på, at din bil er overladt til de rette hænder.

 

Ring og hør nærmere

Hvis du ønsker at høre mere omkring fejlfinding og diagnosetest hos Skjern Autoservice, er du naturligvis altid mere end velkommen til at slå på tråden. Ring gerne hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få en hjælpende hånd med diagnosetest eller fejlfinding på din bil. Vi kan kontaktes på telefon 97 35 40 11.