(+45) 9735 4011 Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 / Fredag: 7.30 - 14.00 Bækgårdsvej 35A, 6900 Skjern

Udskiftning og reparation af bilglas

Har du fået et stenslag eller en smadret rude?

Har du været udsat for en skade på din forrude, kan vi hos Skjern Autoservice give dig en hånd med reparation af glasset. Vi kan varetage reparation af små såvel som større skader og udskifter (om nødvendigt) også gerne forruden på din bil.

 

Reparation af stenslag

Hvis du har været udsat for et stenslag på forruden af din bil, er der heldigvis gode muligheder for at få udført en reparation af din forrude til en fornuftig og konkurrencedygtig pris hos Skjern Autoservice. Vi har i tidens løb hjulpet rigtig mange danske bilejere med at udføre reparation af stenslag, hvilket vi har stor erfaring i.

Skjern Autoservice er med andre ord et godt kort at have på hånden, hvis du har været udsat for et stenslag, og du ønsker at få din forrude repareret.

 

Kvalitet og godt håndværk

Vi lægger stor vægt på godt håndværk hos Skjern Autoservice, og derfor kan du også roligt regne med, at du vil få et godt resultat, når du vælger at overlade arbejdet med reparation af forruden til os.

Udover flere års erfaring i udskiftning og reparation af glas/forruder på alle bilmærker, har vi en række forskelige certifikater, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel.

 

Få udarbejdet tilbud på udskiftning eller reparation af autoglas

Såfremt du står i den situation, at du har fået en skade på en af dine bilruder, vil du med meget stor fordel kunne vælge at tage kontakt til Skjern Autoservice. Vi udarbejder dig gerne et tilbud på, hvad det vil koste dig at få udført en reparation eller udskiftning af rude på netop din bil.

Vi kan kontaktes telefonisk på 97 35 40 11.