(+45) 9735 4011 Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 / Fredag: 7.30 - 14.00 Bækgårdsvej 35A, 6900 Skjern

Aircondition service

Service af dit airconditionanlæg

Er dit airconditionanlæg stået af, kan vi hos Skjern Autoservice hjælpe dig. Vi kan både hjælpe med reparation og servicering af airconditionanlæg på alle typer af biler.

Vi har i tidens løb repareret og udført servicering af mange forskellige typer af airconditionanlæg og har alle dage lagt vægt på at lave et godt og solidt stykke arbejde – og til den aftalte tid.

 

God service og veludført arbejde til aftalt tid

Såfremt du ønsker at få udført reparation af din aircondition, kan Skjern Autoservice varetage denne opgave for dig. Vi har et omfattende kendskab til det at udføre professionelle reparationer af airconditionanlæg, hvilket gør, at vi er et glimrende kort at have på hånden for dig, der står med aircondition, der ikke fungerer optimalt.

Vi udfører en grundig og professionel reparation af din aircondition indenfor den aftalte tidshorisont.

 

Ring og bestil tid i dag

Er dit airconditionanlæg stået af, og vil du i den forbindelse med gerne have anlægget repareret, kan vi hos Skjern Autoservice give dig en hånd med denne opgave. Hvis du ønsker at bestille en tid til at få repareret dit airconditionanlæg, er du altid mere end velkommen til at kontakte os telefonisk og bestille en tid.

Ring 97 35 40 11 i dag og lad os drøfte mulighederne for reparation af dit airconditionanlæg.