(+45) 9735 4011 Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 / Fredag: 7.30 - 14.00 Bækgårdsvej 35A, 6900 Skjern

Services

Stort fokus på kvalitet i forbindelse med reparation af biler

Uanset hvilken biltype du måtte have, har du mulighed for at få en hjælpende hånd med reparationen hos Skjern Autoservice. Vi varetager reparation er af en bred vifte af forskellige bilmærker og besidder stor erfaring indenfor vort fag.

Når du overlader din bil til os og lader os udføre reparationen for dig, kan du altid være stensikker på, at der vil blive lavet et grundigt og solidt stykke arbejde. Vi vægter kvaliteten af det udførte arbejde meget højt, og du kan som bilejer derfor roligt regne med, at din bil vil være i trygge hænder, hvis du vælger at lade os om at klare opgaven med reparation af din bil.

 

Dygtige og erfarne fagfolk

Hos Skjern Autoservice har vi udført reparation af alle bilmærker i mange år, og vi besidder derfor stor erfaring indenfor faget. Dette er en tryghed for dig som kunde, og du kan derfor roligt overlade reparationsarbejdet til os.

Ved at vælge Skjern Autoservice til at udføre reparationen af din bil, kan du altid regne med et godt resultat.

 

Få tilbud på reparation af din bil i dag

Har du en bil, der har behov for at få udført en reparation, så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi udarbejder også gerne et tilbud til dig på, hvad prisen vil være på at få udført den pågældende reparation af din bil.

Kontakt os i dag på tlf. 97 35 40 11 til en uforpligtende snak.