(+45) 9735 4011 Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 / Fredag: 7.30 - 14.00 Bækgårdsvej 35A, 6900 Skjern

Om os

Fokus på kvalitet og god service

Skjern Autoservice er et autoværksted, som startede d. 1. juli 1989 og besidder dermed over 25 års erfaring indenfor reparation af biler.

Vi er en virksomhed, der vægter kvaliteten af det udførte arbejde meget højt, og du kan derfor roligt regne med at være i trygge hænder, når du overlader reparationen af din bil til os.

I Skjern Autoservice er der 5 dygtige mekanikere ansat, som er specialiseret indenfor hver deres område. Hver medarbejder besidder særlige spidskompetencer, hvilket er med til at sikre dig som kunde, at resultatet af det udførte arbejde bliver så godt som overhovedet muligt.

Skjern Autoservice sætter kundetilfredshed i højsædet, og du kan derfor altid regne med et godt og veludført stykke arbejde, når du får os til at varetage reparationen af din bil. Vi yder en god service og sørger altid for at lave et ordentligt stykke arbejde indenfor de aftalte rammer, så du får det bedst mulige resultat i forbindelse med, at du overlader arbejdet til os.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere omkring os eller om det arbejde, som vi kan hjælpe dig med, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at ringe os op på telefon 97 35 40 11.

 

Åbningstider

Mandag - Torsdag    7.30 til 16.00

Fredag                        7.30 til 14.00

 

Har du en klage?

Har du en klage angående salg, reparation eller service af din bil, så kan du som forbruger klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup.

Du kan sende din klage via: https://www.bilklage.dk

Derudover kan forbrugere klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller via nævnets hjemmeside forbrug.dk over køb af udstyr og tilbehør til biler.